Malay English

      

     

     

     

Kategori

Ucapan Aluan KJMN

saiz font

  | Mengenai Kami | Ucapan Aluan | Carta Organisasi  | Direktori | Hubungi Kami |


 

  dan Salam Sejahtera.
 
 
Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada JKR Kedah yang telah merealisasikan laman web baru dengan melangkah ke arah matlamat sebagai salah satu saluran maklumat rasmi utama.
 
Selaras dengan hasrat Kerajaan Malaysia untuk meningkatkan sistem penyampaian maklumat dan perkhidmatan yang lebih efisien, CKM JKR Kedah sedia membantu pelanggan kami bagi mencapai matlamat dasar dan menyalurkan perkhidmatan melalui kerjasama sebagai rakan kongsi yang lebih effektif dan strategik. CKM JKR Kedah juga menyediakan Perundingan Teknikal, Perkhidmatan Pengurusan Aset dan Projek.
 
Laman Web ini diwujudkan adalah bertujuan memudahkan penyebaran maklumat yang konsisten kepada pelanggan.  Ini juga dapat  membina dan memelihara hubungan yang baik dengan pelanggan dan masyarakat.
 
Akhir kata, saya berharap dengan lahirnya Laman ini dapat membantu merapatkan lagi Warga CKM JKR Kedah dengan Warga JKR Negeri Kedah  dan juga warga JKR di seluruh Malaysia serta Organisasi luar.
 
Saya mengalu-alukan cadangan dan pandangan positif dari Warga CKM JKR ataupun pelanggan kami bagi memantapkan lagi laman web ini untuk manfaat semua pihak.
 
Sekian, terima kasih kerana melayari laman web JKR Negeri Kedah.   

 

SIDEK BIN RASHID
Ketua Jurutera Mekanikal Negeri
JKR Cawangan Mekanikal Negeri Kedah
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…