msen

      

     

     

     

Kategori

Bantuan Portal

saiz font

Berapakah kekerapan laman web ini dikemaskini?

Perubahan, pengemaskinian dan paparan maklumat dilakukan secara harian. Walau bagaimanapun, hanya melibatkan artikal-artikal  tertentu sekiranya terdapat perubahan maklumat, data-data terkini, progress sesuatu projek dan aktiviti/berita-berita semasa.

 

Apakah jenis browser dan plug-ins yang saya perlukan?

Web Browser

Laman web JKR dibangunkan menggunakan teknologi yang mengutamakan kepantasan, keselamatan dan kebolehgunaan bagi pengguna.  Pelawat  boleh menggunakan sebarang ‘browser’ internet yang terkini untuk capaian paparan terbaik kepada laman web ini. Laman Web JKR Kedah adalah jenis ‘Responsive Layout’ yang sesuai bagi semua peranti komputer ‘desktop/laptop’, tablet atau telefon pintar.  

 

Browser Plug-Ins

Melalui kepelbagaian teknologi yang digunakan, kami menawarkan anda ciri-ciri laman web dinamik iaitu pantas dan mudah digunakan. Plug-ins berikut boleh dimuaturun secara percuma dan dapat membantu anda menggunakan perkhidmatan yang ditawarkan dalam laman web ini dengan lebih baik :

  • Adobe Reader XI  ke atas - untuk melihat dokumen Adobe Acrobat PDF
  • Adobe Flash Player 10 ke atas - untuk memainkan klip video dan animasi.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…